€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Konkav zoekt Konvex
Aantal: 1
Uw prijs
35,95

Grimm's Konkav zoekt Konvex

Artikelnr 40001
Levertijd Direct leverbaar
€ 35,95

Met dit puzzelbord van Grimm's Konkav zoekt Konvex (40001) is het leuk om de passende blokjes bij elkaar te zoeken. Er passen er steeds 2 bijelkaar. Je zou er ook een zoekspel mee kunnen spelen, je legt alle helften apart en laat het passende stuk erbij zoeken of evt. op de tast onder een doek proberen te zoeken. Natuurlijk zijn de puzzelblokken ook leuk om er vrij mee te spelen en bouwen.

Leerdoelen Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie, Ordenen
Inhoud:24 delig
Afmeting:6 x 12 x 2,5cm.
Materiaal:Lindehout
EANcode 4048565400015

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!