€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Stapelblokken Animalia Jungle
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Stapelblokken Animalia Jungle

Artikelnr 3802931-1
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

De aapjes bovenop de tijger en de kippetjes op de pinguïns. Eerst 1 dan 2 dan 5.....ohnee 3! Stapel de blokken en leer de getallen van 1 tot en met 10. De blokken van Crocodile Creek zijn prachtig vormgegeven met de dieren van de jungle. Elke zijde van de toren heeft zijn eigen vormgeving, de getallen, een puzzel, gekleurde dieren en dieren in donkerdere kleuren. Ontzettend leuk om mee te spelen of om op de kinderkamer te zetten. Ze zijn handig op te bergen doordat je ze allemaal in elkaar kunt schuiven en vervolgens in de opbergdoos kunt stoppen. Stapelen maar!

Leerdoelen Behendigheid, Concentratie, Ooghandcoördinatie, Ordenen, Ruimtelijk inzicht
Hoogte:102 cm
Materiaal:Stevig karton
EANcode 732396003692

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.