€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Bouwstenen Sevilla
Aantal: 1
Uw prijs
59,95

Bouwstenen Sevilla

Artikelnr 3566
Levertijd Direct leverbaar
€ 59,95

Prachtige blokkenset voor de allerjongsten stapelaars en bouwers! De fantasievol vormgegeven bouwblokken stimuleren de creativiteit en vormen de mooiste bouwwerken van huis tot kasteel.Het eerste stapelen of bouwen is belangrijk voor de concentratie en fijne motoriek.Inhoud: 25 kleurrijke beukenhouten bouwblokken.

Leerdoelen Fijne motoriek, Ruimtelijk inzicht
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168035666

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.