€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Bouwblokken Coburg
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Haba Bouwblokken Coburg

Artikelnr 305456
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,50

Bouw kastelen, binnenplaatsen, stadsbeelden en nog veel meer met deze mooie blokkenset Coburg van Haba (305456)! De bouwblokken zijn blank gelakt en grijs en lichtgroen beschilderd, waardoor ze een frisse indruk maken. De verschillende vormpjes van de blokken nodigen uit tot creatief spelen, én bouwen natuurlijk! Ontdek wat voor mooie dingen je allemaal kunt bouwen van deze diverse bouwstenen van berkenhout. Bouwen met blokken is goed voor de fijne motoriek, oog-hand coördinatie en het ruimtelijk inzicht!

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Behendigheid
Aantal blokken:28
Afmetingen blok:4 x 4 x 4 cm
Materiaal:Beukenhout
EANcode 4010168250434

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.