€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Bouwblokken Basisdoos gekleurd 28 st.
Aantal: 1
Uw prijs
44,95

Haba Bouwblokken Basisdoos gekleurd 28 st.

Artikelnr 305163
Levertijd Direct leverbaar
€ 44,95

Deze mooie basisdoos (28 dlg.) van Haba (305163) met gekleurde beukenhouten blokken bestaan uit verschillende vormen. De kleurrijke blokken stimuleren de fantasie van jonge bouwmeesters en bevordert de oog- handcoördinatie en de fijne motoriek.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Fijne motoriek, Fantasie, Concentratie
Inhoud:28 stuks
Materiaal:Beukenhout
EANcode 4010168247717

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.