€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba 3D compositiespel Creative Stones
Aantal: 1
Uw prijs
37,50

Haba 3D compositiespel Creative Stones

Artikelnr 304854
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,50

Met het 3-D legspel Creative stones van Haba (304854) bouw je met de speciale houten blokken de mooiste bouwwerken en patronen! De bijzondere geometrische vormen van de beukenhouten blokken nodigen uit tot creatief nadenken en bevorderen het ruimtelijk inzicht. Je kunt de gekste gebouwen maken, je kunt in het houten kader allerlei bouwwerken maken, en je kunt ook horizontaal op de tafel de mooiste patronen en figuren leggen! Laat de geometrische vormen je inspireren, en ! Als extraatje zit bij deze blokkenset een boekje met 15 verschillende voorbeelden en idee├źn, die je kindje na kan maken om de smaak te pakken te krijgen.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Materiaal:Multiplex, beukenhout
Afmetingen puzzel:20,5 x 20,5 cm
Inhoud:28 blokken, 15 voorbeeldkaarten, 1 kader
EANcode 4010168244693

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.