€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Stapelspel Kleurenkristallen
Aantal: 1
Uw prijs
28,95

Haba Stapelspel Kleurenkristallen

Artikelnr 304736
Levertijd Direct leverbaar
€ 28,95

Met dit stapelspel Kleurenkristallen van Haba (304736) is bouwen bijzonder leuk! Bouwen met onder andere de kleurenkristallen met prisma effect en bouwen met driehoeken, zeshoeken en trapezes is eens wat anders dan met vierkante en rechthoekige blokken. In de doos zitten 12 dubbelzijdig bedrukte voorbeeldkaarten (24 opdrachten in totaal) die nagebouwd kunnen worden. Natuurlijk kunnen kinderen ook lekker vrij bouwen en spelen met deze 14 mooi blokken / kleurenkristallen van Haba. De blokken zijn gemaakt van beukenhout en kunststof en de opdrachtkaarten zijn gemaakt van stevig karton. Met het nabouwen van de opdrachtkaarten wordt de ruimtelijke oriëntatie ontwikkeld, dus behalve leuk ook nog eens leerzaam om met dit stapelspel kleurenkristallen van Haba aan de slag te gaan. Kinderen kunnen er alleen mee spelen, maar ook samenwerken is leuk en behoort tot de mogelijkheden.

Leerdoelen Ordenenen, Ruimtelijk inzicht, Ooghandcoördinatie, Kleuren herkennen, Concentratie
Afmetingen:doos: 31 x 22 x 7 cm, prisma: 7 x 8 x 2 cm
Inhoud:12 dubbelzijdig bedrukte voorbeeldkaarten in 3 moeilijkheidsniveaus, 14 stapelstenen, 1 stapelframe
EANcode 4010168243429

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.