€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Fantasie bouwblokken
Aantal: 1
Uw prijs
49,95

Fantasie bouwblokken

Artikelnr 2297
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,95

Deze prachtige stenen met optische effecten fascineren ieder kind en veranderen hun eerste bouwsels in kleine kunstwerken. Het belletje zorgt dat er muziek in zit.Deze bouwstenen zijn uitbreidbaar met alle Haba bouwsteen en stapel dozen.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Fijne motoriek
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168022970

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.