€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Houten ontdekblokken
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Houten ontdekblokken

Artikelnr 1192
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Wat is dat voor geluid? Wat voel je en wat zie je allemaal? Zes mooie verkenningsblokken van Haba (1192), welke allemaal iets interessants in zich hebben. Alles uitproberen en ontdekken is leerzaam én leuk. Kijk door het blauwe blokje en zie dat alles anders is. Beweeg de blokjes heen en weer en hoor het geluid. Jezelf bekijken in het spiegelblokje of lekker draaien aan de kraal. En natuurlijk kun je de blokjes ook gaan stapelen. Deze Haba verkenningsblokken zijn fel van kleur en zullen zeker de nieuwsgierigheid van je kleintje prikkelen. Welk Haba blokje vind jij het leukst?

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmetingen:ca. 17 x 13 x 5,4 cm (doos)
Afmeting blokje:4 cm. x 4 cm. x 4 cm.
Materiaal:Beukenhout
EANcode 4010168011929

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.