€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Koraalrif blauw
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Grimm's Koraalrif blauw

Artikelnr 10911
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,50

Bouw de mooiste dingen met de bijzondere vormen van het blauwe 7- delige koraalrif van Grimm's (10911)! Net als de regenboog is het koraal heel veelzijdig speelgoed, waar je zelf van kan maken wat je wil. Maak er een tunnel van, huisjes, bergen, bruggen, of maak er allerlei gekke vormen mee door ze te balanceren, stapelen of juist plat neer te leggen. Met het koraalrif van Grimm's kunnen zowel jongere als wat oudere kinderen hun fantasie goed kwijt! Dit blauwe koraalrif past ook mooi bij de andere pastel producten van Grimm's.

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Hoogte:20 cm
EANcode 4048565109116

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!