€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Koraalrif
Aantal: 1
Uw prijs
34,50

Grimm's Koraalrif

Artikelnr 10910
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,50

Het 7 delige koraalrif van Grimm's is net als de regenboog van Grimm's heel veelzijdig speelgoed. De ene keer is het een huisje, dan weer een grot of tunnel of een prachtig waterlandschap, maar ook erg leuk in combinatie met andere mooie elementen van Grimm's. De allerkleinsten zullen er graag mee bouwen, stapelen en sorteren. Of de auto's erdoor heen laten rijden of gebruiken als huisje en popjes er een plekje in geven. Voor oudere kinderen zullen de elementen ineens veranderen in een spannende onderwaterwereld, grot ze zullen het graag gebruiken in hun fantasiespel in combinatie met de Ostheimer figuren. Een prachtig stuk speelgoed dat de fantasie van kinderen zeker zal prikkelen.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Rollenspel
Afmeting, hoogte:20 cm.
Materiaal:Europees lindehout
EANcode 4048565109109

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!