€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Kleine bloem
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Grimm's Kleine bloem

Artikelnr 10900
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

De bloem van Grimm's is niet alleen mooi om naar te kijken, maar het is ook heel veelzijdig speelgoed. Kinderen vanaf 1 jaar zullen er graag mee bouwen en stapelen, wat oudere kinderen zullen de elementen graag in hun fantasiespel toevoegen. De elementen zullen dan als bedjes, huis of speelplaats voor je popjes, tunnels, bruggen, hekjes voor op een boerderij en verzin zelf nog meer creaties met deze stapel-elementen. Dat is het mooie van het Grimm's speelgoed de ene keer bouw je er een bloem van en de andere keer een poppenhuisje een een volgende keer????? Prachtig te combineren met de elementen en andere bouwblokken van Grimm's. De popjes en autootjes op de foto's worden niet meegeleverd!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie, Ordenen
Hoogte bloem 22 cm.
Breedte bloem:18 cm.
Materiaal:lindehout
EANcode 4048565109000

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!