€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Meeneem blokkenhuisje
Aantal: 1
Uw prijs
69,90

Grimm's Meeneem blokkenhuisje

Artikelnr 10880
Levertijd Direct leverbaar
€ 69,90

Dit meeneem blokkenhuisje van Grimm's is geweldig! Het past helemaal in elkaar, waardoor het weinig opbergruimte kost. Gewoon heel compact op te bergen. Ga je bij iemand op bezoek of bijvoorbeeld op vakantie? Dit poppenhuis neem je als pakketje heel handig mee! Het prachtige lindehout van Grimm's is geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie. Een groots klein poppenhuis van Grimm's!

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Rollenspel, Fantasie
Afmeting:19,5 x 15 x 7 cm
Materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie
EANcode 4048565108805

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!