€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Bouwblokken element aarde
Aantal: 1
Uw prijs
26,50

Bouwblokken element aarde

Artikelnr 10740
Levertijd direct leverbaar
€ 26,50

Deze mooie stapelblokken van Grimm's vormen samen het element aarde. Je kunt er mee bouwen, stapelen, vormen en leggen, maar ze zijn ook zeker groot genoeg om er met poppetjes en auto's samen mee te spelen. Als bruggen en tunnels bijvoorbeeld bij de treinbaan zijn ze ook heel geschikt.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
materiaal:Europees Lindenhout uit duurzaam beheerde bossen, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie
afmeting:lengte 16 cm
EANcode 4048565107402

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!