€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's watergolven
Aantal: 1
Uw prijs
29,99

Grimm's watergolven

Artikelnr 10720
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,99

Wat een mooie 6-delige houten golven zijn dit van Grimm's! Een mooie water- of verteltafel maken bij een boek zoals bijvoorbeeld 'Kleine ijsbeer' of 'De kleine kapitien'. Gewoon lekker spelen in combinatie met je andere speelgoed. Grimm's bedenkt de meest prachtige duurzame producten en deze watergolven passen niet alleen precies in elkaar, je kunt er ook nog eens mee bouwen, zo de hoogte in! Er is nog veel meer moois van Grimm's verkrijgbaar en ook is het leuk te combineren met bijvoorbeeld de figuren van Ostheimer.

Leerdoelen Ordenen, Fantasie en creativiteit
Afmetingen:ca. 22 x 6 x 10 cm
Materiaal:Europees lindehout uit duurzaam beheerde bossen
EANcode 4048565107204

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!