€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Basis blokkendoos
Aantal: 1
Uw prijs
47,50

Basis blokkendoos

Artikelnr 1071
Levertijd Direct leverbaar
€ 47,50

26 delige basis blokkendoos van absoluut splintervrij beukenhout met praktische stoffen opbergzak.Blokken leren kinderen het allereerste ruimtelijke inzicht en prikkelen de fantasie, met blokken kan alles gebouwd worden van hoge torens tot lage omheiningen. Een blokkendoos prikkelt de fantasie, hoe eenvoudiger de blokken hoe hoger de speelwaarde!

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Fantasie
MateriaalBeukenhout
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168010717

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.