€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Pastel regenboog 6 delig middel
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Grimm's Pastel regenboog 6 delig middel

Artikelnr 10701
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

Deze mooie kleine houten regenboog van Grimm's heeft prachtige zachte pastelkleuren. Zo is het een prachtige regenboog, maar met jouw creativiteit en fantasie kan het zomaar een tunnel voor kleine autootjes of een poppenbedje worden. Ook kun je er geweldige stapeltorens mee maken en zelfs een knikkerbaantje. Je wordt direct vrolijk door deze mooie pastelkleuren van deze kleine regenboog van Grimm's. De kleuren zijn natuurlijk, op waterbasis, gifvrij en daardoor zeer kindvriendelijk. De kleurstoffen worden in dunne lagen aangebracht en daarna behandeld met natuurlijke olie waardoor de natuurlijke structuur van het hout behouden blijft. De kleuren zijn niet oplosbaar in vocht, dus het is niet erg als jonge kinderen het speelgoed in hun mond stoppen om het te ontdekken. Dit speelgoed verveelt nooit, je zult er steeds weer andere dingen mee ontdekken. Duurzaam en heel veelzijdig is dit speelgoed van Grimm's! De producten van Grimm's zijn goed te combineren met Ostheimer.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Materiaal:Europees lindehout uit duurzaam beheerde bossen
Afmetingen:grootste boog 17 x 6,5 x 11 cm
EANcode 4048565107013

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!