€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Basisset bouwblokken groot
Aantal: 1
Uw prijs
82,50

Haba Basisset bouwblokken groot

Artikelnr 1070
Levertijd Direct leverbaar
€ 82,50

Deze veelzijdige, blanke, houten basisbouwstenen van Haba (1070) zal elk kind uitnodigen tot bouwen. De doos bevat 60 verschillende blanke blokken. De verschillende vormpjes van de blokken nodigen uit tot creatief spelen, én bouwen natuurlijk! Ontdek wat voor mooie dingen je allemaal kunt bouwen van deze diverse bouwstenen van berkenhout. Bouwen met blokken is goed voor de fijne motoriek, oog-hand coördinatie en het ruimtelijk inzicht!

Leerdoelen Rollenspel, Ordenen, Ooghandcoördinatie, Fantasie en creativiteit, Concentratie, Behendigheid
Inhoud:8 kubussen, 14 balken, 16 lijsten, 8 driehoeken, 4 bruggen, 6 zuilen, 4 speciale bouwstenen
Basisafmetingen blokken:4 cm, of een veelvoud daarvan
EANcode 4010168010700

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.