€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's bouwblokken Weer
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Grimm's bouwblokken Weer

Artikelnr 10678
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,50

Leer alles over het weer met deze mooie bouwset Weer van Grimm's (10678)! De verschillende blokken hebben de vorm van allerlei soorten 'weer'; wolken, regendruppels, bliksem, wind, sneeuw en zonneschijn. Komen al deze soorten weer samen, dan krijg je een regenboog! De regenboog is precies waar Grimm's om bekend staat. Een mooie verbinding om kinderen te leren over het weer, en tegelijkertijd een mooie bouwset met bijzondere vormen waarmee je de mooiste dingen kunt maken! Deze bouwset is ontworpen zodat de blokken precies passen op de grote regenboog van Grimm's. Balanceer de verschillende stukken op elkaar, maak er plat mooie vormen mee en combineer ze met andere spullen van Grimm's!

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Aantal blokken:13
EANcode 4048565106788

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!