€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grote halve schijven regenboog naturel, 11 st.
Aantal: 1
Uw prijs
47,95

Grote halve schijven regenboog naturel, 11 st.

Artikelnr 10676
Levertijd Direct leverbaar
€ 47,95

De halve platte regenboogschijven naturel zijn mooi te combineren met de grote regenboog van Grimm's. Met deze set schijven (11 stuks), kun je ontzettend veel nieuwe mogelijkheden ontdekken. Zo kun je de schijven op de grond als een legpuzzel gebruiken, je kunt in combinatie met de regenboogdelen een trap bouwen of misschien liever huisjes bouwen of toch een flat met veel etages? Er zijn mogelijkheden te over, laat je fantasie en creativiteit op de vrije loop!

Leerdoelen Ordenen, Fantasie en creativiteit
Materiaal:berkenhout behandeld met natuurlijke olie
grootste cirkel heeft een breedte van 38 cm
EANcode 4048565106764

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!