€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grote halve schijven regenboog 11 st.
Aantal: 1
Uw prijs
52,50

Grote halve schijven regenboog 11 st.

Artikelnr 10675
Levertijd Direct leverbaar
€ 52,50

De halve platte regenboogschijven van Grimm's zijn een fantastische aanvulling bij de grote regenboog van Grimm's! Met deze 11-delige set schijven, kun je ontzettend veel nieuwe mogelijkheden ontdekken. Zo kun je de schijven op de grond als een legpuzzel gebruiken, je kunt samen met de regenboogdelen huisjes maken en etages.....en nog zoveel meer. Jouw creativiteit en fantasie maken het waar!

Leerdoelen Ordenen, Kleuren herkennen, Fantasie en creativiteit
materiaal:berkenhout, geverfd (met de hand) met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie
afmeting:grootste cirkel heeft een breedte van 38 cm
EANcode 4048565106757

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!