€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's halve schijven Pastel
Aantal: 1
Uw prijs
49,95

Grimm's halve schijven Pastel

Artikelnr 10674
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,95

Deze halve schijven Pastelkleuren van Grimm's (10674) zijn een fantastische aanvulling op de grote regenbogen pastelkleur van Grimm's. Met deze 11-delige set halve schijven kun je ontzettend veel nieuwe bouwwerken gaan creƫren. Lekker verdiepingen bouwen of Je kan met de schijven ook op de grond een mooie bloem of dier gaan leggen. Mooi om eindeloos te combineren.

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoƶrdinatie, Kleuren herkennen, Fantasie en creativiteit
Afmeting:L37 cm. H 0,8 cm.
Materiaal:FSC berken multiplex
EANcode 4048565106740

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!