€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Regenboog bosgroen nieuw 2022
Aantal: 1
Uw prijs
72,50

Grimm's Regenboog bosgroen nieuw 2022

Artikelnr 10672
Levertijd Direct leverbaar
€ 72,50

Deze grote 12 delige regenboog in bosgroen tinten van Grimm's (10672) is een variant op de prachtige regenboog, maar met jouw creativiteit en fantasie kan het zomaar een tunnel voor de auto en trein worden of in het najaar bouw je een mooie kerstboom. Ook kun je er geweldige stapeltorens mee maken en zelfs een knikkerbaan. Je wordt direct vrolijk door de mooie frisgroene tinten die er zijn gebruikt. De bogen zullen gebruikt worden als tunnels, bruggen muren en hekken...voor eindeloos speel- en ontdekplezier.

Leerdoelen Rollenspel, Ordenen, Fantasie en creativiteit, Concentratie, Behendigheid
Materiaal:duurzaam Europees Lindenhout
Afmeting:36 x 18 x 7 cm.
EANcode 4048565104104

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!