€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's bouwplankjes regenboog
Aantal: 1
Uw prijs
49,50

Grimm's bouwplankjes regenboog

Artikelnr 10668
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,50

Deze bouwplankjes/platen (10668) van Grimm's (10668) zijn de perfecte aanvulling op de 12 delige regenbogen, tunnels en halve cirkels (10675/10676). Nu kan je nog meer prachtige bouwwerken maken en zijn de bouwmogelijkheden eindeloos. Bouw een schommelboot, een kerstboom of bouw van groot naar klein. Ook leuk, je kunt de plankjes van Grimm's als wegensysteem te gebruiken. Of verzin iets anders met deze mooie gekleurde plankjes. Erg mooi in combinatie met andere Grimm's elementen om de meest fantastische bouwwerken te maken. Nog meer eindeloos vrij spel verzekerd. Ontdek snel wat je er allemaal mee kunt bouwen. Wat bouw jij?

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Concentratie, Behendigheid
Afmeting bouwplankjes:11 delig, 7 x 10-37 x 0,8 cm.
Houtsoort:Lindehout
Aantal:11 plankjes/platen
EANcode 4048565106689

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!