€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's bouwplankjes pastel
Aantal: 1
Uw prijs
47,50

Grimm's bouwplankjes pastel

Artikelnr 10667
Levertijd Direct leverbaar
€ 47,50

Deze prachtige pastel bouwplankjes van Grimm's (10667) zijn de perfecte aanvulling op de 12 delige regenbogen, tunnels en halve cirkels (10675/10676) Er kunnen nu nog meer prachtige balanceerconstructies en nieuwe creaties worden gemaakt en ontdekt. Nog meer eindeloos vrij spel verzekerd. Bouw een schommelboot, kerstboom, of bouw van groot naar klein. Ook leuk om als wegensysteem te gebruiken. Of verzin iets totaal anders met deze mooie gekleurde plankjes,platen. Erg mooi in combinatie met andere Grimm's elementen om de meest fantastische bouwwerken te maken.Nog meer eindeloos vrij spel verzekerd. Ontdek snel wat je er allemaal mee kunt bouwen. Wat bouw jij?

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Concentratie, Behendigheid
Afmeting bouwplankjes:11 delig, 7 x 10-37 x 0,8 cm.
Houtsoort:Lindehout
EANcode 4048565106672

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!