€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's 12 pastel regenboogvriendjes
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Grimm's 12 pastel regenboogvriendjes

Artikelnr 10579
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

De 12 vriendjes pastelkleurig van Grimm's (10579) zijn geweldig en te combineren met alle andere artikelen van Grimm's. Zo kunnen deze vriendjes gebruikt worden als kalendervriendjes: Elke kleur staat voor één van de maanden in het jaar. Ook kun je ze bijvoorbeeld laten klimmen in een zelfgebouwde regenboogtrap, gemaakt van de regenboog en halve platte schijven van Grimm's. Kun jij je vriendje 3 verdiepingen hoger laten klimmen? Ook kun je de vriendjes op kleur sorteren bij de regenboog van Grimm's. Spelen met de vriendjes is heerlijk en dan ook nog eens spelenderwijs kleuren en begrippen oefenen. Dit is nu echt spelend leren en leren spelen in één. Let op, Wordt geleverd zonder bakje!!!!!

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Rollenspel, Ordenen, Ooghandcoördinatie, Kleuren herkennen, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Concentratie, Behendigheid
EANcode 4048565105798

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!