€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's 12 regenboogvriendjes , Special Edition Kersenhout
Aantal: 1
Uw prijs
39,50

Grimm's 12 regenboogvriendjes , Special Edition Kersenhout

Artikelnr 10578
Levertijd
€ 39,50

12 Limited Edition regenboog vriendjes van kersenhout in een kistje. Voor alle liefhebbers van mooie warme kleuren. Het kersenhout heeft een speciale korrel en gevoel. Ze passen perfect bij de andere vriendjes of andere producten van Grimm's. Zo kunnen deze vriendjes gebruikt worden als kalendervriendjes waarbij kleur staat voor één van de maanden in het jaar. Ook kun je ze bijvoorbeeld laten klimmen in een zelfgebouwde regenboogtrap, gemaakt van de regenboog en halve platte schijven van Grimm's. Kun jij je vriendje 3 verdiepingen hoger laten klimmen? Of de vriendjes op kleur sorteren bij de regenboog van Grimm's. Spelen met de vriendjes is heerlijk en dan ook nog eens spelenderwijs kleuren en begrippen oefenen. Dit is nu echt spelend leren en leren spelen in één. Worden de limited edition vriendjes van kersenhout van jou?

Leerdoelen Geen
EANcode 4048565105781

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!