€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's houten munten Pastel
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Grimm's houten munten Pastel

Artikelnr 10311
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Met deze houten munten in pastelkleuren van Grimm's (10311) kun je spelen zoals jij wil, laat je fantasie erop los! Zijn het schijfjes die je op kleur sorteert, en vervolgens combineert met bijvoorbeeld de Grimm's Regenboogvriendjes Pastel (10597)? Of zijn het muntjes waarmee je kunt betalen bij het winkeltje spelen? Laat ze op hun kant balanceren, stapel ze op elkaar of rol ze van de Regenboog af. Met deze houten schijfjes van Grimm's kun je eindeloos veel verzinnen! Van alle 12 de kleuren zijn er twee muntjes; één grote (doorsnee 4 cm) en één kleinere (doorsnee 3 cm).

Leerdoelen Rollenspel, Ordenen, Onderzoeksdrang, Kleuren herkennen, Fantasie en creativiteit
Aantal muntjes:24
Doorsnee:30 en 40 mm
Hoogte:10 mm
EANcode 4048565103114

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!