€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grote bouwblokken 4 Elementen
Aantal: 1
Uw prijs
107,50

Grote bouwblokken 4 Elementen

Artikelnr 10216
Levertijd Direct leverbaar
€ 107,50

Dit grote houten legspel 'de vier elementen' van Grimm's daagt je kleintje uit om te sorteren, te stapelen, te bouwen en te puzzelen. Het prachtige lindehout van Grimm's is geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie. Het materiaal biedt meer mogelijkheden dan het leggen van de puzzel alleen! Deze Grimm's legpuzzel is ook nog eens een lust voor het oog en lijkt een waar kunstwerk in je huiskamer.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Kleuren herkennen
Afmeting:46 x 46 x 5 cm
Materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie
EANcode 4048565102162

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!