€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Romaanse bouwblokken groot
Aantal: 1
Uw prijs
109,95

Grimm's Romaanse bouwblokken groot

Artikelnr 10214
Levertijd Direct leverbaar
€ 109,95

Met deze prachtige 62 delige bouwblokken Romaanse stijl van Grimm's kan je kind de mooiste bouwwerken maken. De blokkenkist is fantastisch om bogen, bruggen en andere bouwkundige hoogstandjes mee te bouwen. Door de prachtige kleuren die Grimm's gebruikt zal het je kind uitnodigen om te sorteren, te stapelen, te bouwen en te puzzelen. Ook mooi te combineren met de andere artikelen van Grimm's, omdat Grimm's een standaard blokkenmaat hanteert. De bouwblokken bestaan uit bogen, pilaren en dikke muren. Gegarandeerd uren bouw plezier.

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoördinatie, Kleuren herkennen, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Frame:45 cm. x 45 cm.
Maat blok:Dikte:4 cm. en Lengte: 2 - 16 cm.
Houtsoort:Lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie
EANcode 4048565102148

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!