€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Bouwblokken Regenboogleeuw
Aantal: 1
Uw prijs
114,90

Grimm's Bouwblokken Regenboogleeuw

Artikelnr 10208
Levertijd Direct leverbaar
€ 114,90

Deze prachtige blokkenset van Grimm's (10208) in de vorm van een regenboogleeuw is een set die bestaat uit natuurkleurige blokken en de manen van de leeuw zijn blokken in de kleuren van de regenboog. Deze bouwblokken van 'de koning van de dieren', van Grimm's is een echte blikvanger en elk kind zal er graag mee aan de slag gaan om er iets moois mee te gaan bouwen! Laat je creativiteit de vrije loop en bouw, stapel en creƫer telkens weer iets nieuws. Laat je inspireren door de kleuren en de vormen. Door de dikke blokken staan je kunstwerken stevig. De regenboogleeuw blokken van Grimm's zijn een lust voor het oog wat ook uitdaagt om mee te puzzelen en spelen. Wat voor moois bedenk jij?

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoƶrdinatie, Onderzoeksdrang, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Behendigheid
Afmeting frame:44,5 cm.
Aantal blokken:27 stuks
afmeting blokken:30/40 mm.
EANcode 4048565102087

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!