€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's 1001 nacht grote bouwblokken
Aantal: 1
Uw prijs
104,95

Grimm's 1001 nacht grote bouwblokken

Artikelnr 10203
Levertijd Direct leverbaar
€ 104,95

Deze Grimm's bouwblokken (10203) 1001 nacht geven zoveel mogelijkheden! De door Grimm's gebruikte warme kleuren zullen ervoor zorgen dat elk bouwwerk kleurrijk uw vloer zal vullen. Ontdek de vele mogelijkheden van Grimm's en leer de kleuren kennen! Deze 55 bouwblokken 1001 nacht van Grimm's zijn ook prachtig te combineren met andere Grimm's artikelen.

Leerdoelen Kleuren herkennen, Onderzoeksdrang, Ooghandcoƶrdinatie, Ordenen, Ruimtelijk inzicht
Materiaal:Europees lindehout uit duurzaam beheerde bossen
Kleuren en olie:gecertificeerd EN71
Afmetingen opbergkist:44 x 44 x 5 cm
EANcode 4048565102032

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!