€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's bouwblokken hoekstenen
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Grimm's bouwblokken hoekstenen

Artikelnr 10184
Levertijd
€ 34,95

De bouwblokken hoekstenen van Grimm's geven je de mogelijkheid de meest spannende, verrassende en gave bouwconstructies te maken. Ontdek wat je allemaal kunt bouwen met deze speciaal gevormde blokken van Grimm's. Apparte vormen en mooie kleurpatronen. Probeer telkens weer iets nieuws en laat jezelf inspireren door de prachtige kleuren van de blokken. Wat creëer jij?

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Concentratie, Behendigheid
Aantal blokjes:18 stuks
Afmeting:4 x 4 cm.
EANcode 4048565101844

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!