€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Bouwblokken kleine huisjes
Aantal: 1
Uw prijs
57,50

Grimm's Bouwblokken kleine huisjes

Artikelnr 10176
Levertijd Direct leverbaar
€ 57,50

Deze mooie bouwblokken van Grimm's (10176) bestaat uit '15 kleine huisjes' en een houten onderplaat. Met deze houten huisjes van Grimm's kun je eindeloos bouwen, ook leuk om te combineren met je treinbaan of andere bouwblokken. De gekleurde regenboog huisjes, zijn allemaal verschillend van maat,vorm en kleur en er zijn met de hand raampjes en deuren op geschilderd. Je bouwt in korte tijd zo een prachtig dorp of stad. Je kunt ze zelfs stapelen. Ook een leuke manier om spelenderwijs de kleuren te leren kennen en om de begrippen van klein naar groot te leren. De huisjes zijn leuk te combineren met al het andere moois van Grimm's.

Leerdoelen Ordenen, Kleuren herkennen, Fantasie en creativiteit
Lengte: 20 cm.
Hoogte huisjes:8 cm.
Materiaal:lindehout
EANcode 4048565101769

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!