€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Bouwblokken grote huisjes
Aantal: 1
Uw prijs
74,95

Grimm's Bouwblokken grote huisjes

Artikelnr 10175
Levertijd Direct leverbaar
€ 74,95

Met deze bouwblokken 'grote huisjes' van Grimm's kun je eindeloos spelen. De huisjes hebben verschillende vormen, verschillende kleuren en verschillende maten. Een leuke manier om spelenderwijs de kleuren te leren kennen en natuurlijk ook de begrippen van klein naar groot! Je kunt ze zelfs stapelen. Grimm's gebruikt prachtig lindehout en verft met gifvrije verf op waterbasis, en behandelt na met natuurlijke olie. Deze huisjes van Grimm's zijn ook leuk te combineren met al het andere moois van Grimm's.

Leerdoelen Ordenen, Kleuren herkennen, Fantasie en creativiteit
Materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie
Afmeting:
24 x 22 x 14,5 cm
EANcode 4048565101752

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!