€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's regenboog woud/bos pastel
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Grimm's regenboog woud/bos pastel

Artikelnr 10166
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

Dit 12-delige houten regenboog woud/bos van Grimm's past prachtig op een seizoenstafel. De zachte pastelkleuren zijn zo mooi en zullen in geen enkel huis misstaan. Grimm's daagt uit om te spelen! Deze mooie bomen zijn heel mooi in combinatie met andere artikelen van Grimm's, maar ook bijvoorbeeld combineren met dieren van Ostheimer behoort tot de mogelijkheden. Laat je fantasie op de vrije loop met dit prachtige woud van Grimm's.

Leerdoelen Kleuren herkennen, Fantasie en creativiteit
Materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met natuurlijke olie
Hoogte:7/9/11 cm
Doorsnede:3/3,5/4 cm
EANcode 4048565101660

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!