€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's regenboog woud/bos
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Grimm's regenboog woud/bos

Artikelnr 10165
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,95

Dit houten 12-delige regenboog woud/bos van Grimm's past prachtig op een seizoenstafel. De kleuren zijn zo helder en mooi dat het een aantrekkingskracht heeft en uitdaagt om mee te spelen. Deze mooie bomen zijn heel mooi in combinatie met andere artikelen van Grimm's, maar ook bijvoorbeeld combineren met dieren van Ostheimer behoort tot de mogelijkheden. Laat je fantasie op de vrije loop met dit prachtige woud van Grimm's.

Leerdoelen Kleuren herkennen, Fantasie en creativiteit
Materiaal:lindehout geverfd met gifvrije verf en behandeld met natuurlijke olie
Hoogte:7/9/11 cm
Doorsnede:3/3,5/4 cm
EANcode 4048565101653

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!