€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's bouwringen regenboog
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Grimm's bouwringen regenboog

Artikelnr 10164
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,95

Sorteer, grijp, balanceer en bouw met deze regenboog bouwringen van Grimm's (10164)! De 24 ringen hebben 12 verschillende kleuren; per kleur heb je één grote en één kleinere ring. Sorteer ze op kleur, oefen fijne motoriek en kleurherkenning, en combineer ze met ander speelgoed van Grimm's! De kleine ringen passen precies als een hoedje op de poppetjes van Grimm's. Sorteer de juiste kleur op de juiste kegeltjes, of rijg de ringen aan een koord voor een mooie ketting! Ook kun je ze leuk combineren met de nieuwe Sorteerboom van Grimm's (10162). Grimm's speelgoed nodigt uit tot creatief spelen: maak er zelf van wat je maar wil! De houten ringen zijn mooi glad afgewerkt maar behouden de wat stroeve houtstructuur, waardoor je er gemakkelijk mee kunt bouwen. Geverfd met veilige en natuurlijke kleurstoffen!

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoördinatie, Kleuren herkennen, Fijne motoriek
Afmetingen kleine ring:2 cm doorsnee
Afmetingen grote ring:3 cm doorsnee
Aantal ringen:24
EANcode 4048565101646

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!