€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's rood gevelhuisje bouwblokken
Aantal: 1
Uw prijs
39,95

Grimm's rood gevelhuisje bouwblokken

Artikelnr 10143
Levertijd
€ 39,95

Dit rode gevelhuisje van Grimm's zal niet misstaan in uw interieur! En wat kun je er mooi mee bouwen! Hele mooie blokken met warme geel/rood/oranje kleuren die de fantasie en creativiteit zullen prikkelen om de mooiste bouwwerken te maken. Er zitten ook blanke plankjes bij en een een achterkant waardoor je er ook echt een vakwerkhuisje van kunt maken. Inclusief geel poppetje. Er zijn ook nog andere kleuren gevelhuisjes van Grimm's verkrijgbaar.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek
Afmetingen:31 x 12 x 4,3 cm
Materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis, behandeld met natuurlijke olie
EANcode 4048565101431

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!