€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Bouwset rivierstenen Flamingo/roze
Aantal: 1
Uw prijs
19,50

Grimm's Bouwset rivierstenen Flamingo/roze

Artikelnr 10056
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,50

Deze vier prachtige houten rivierstenen van Grimm's in vier verschillende tinten roze/lila op een schaaltje zijn een mooie aanvulling op je Grimm's collectie! Ze liggen heerlijk in de hand en misschien lukt het je er een gelukstorentje van te bouwen, zoals je deze langs sommige kustlijnen vaak ziet staan. Lukt het jou om met deze Grimm's rivierstenen de juiste balans te vinden? Ontdek, speel, stapel en creƫer nu zelf met deze prachtige kiezelstenen. Ook staan de stenen prachtig op een mooie landschapstafel. Met Grimm's wordt je fantasie geprikkeld.

Leerdoelen Ordenen, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Hoogte:2,5 cm.
Lengte:6 - 12 cm.
Materiaal:Lindehout, geverfd met verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie
EANcode 4048565100564

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!