€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Bouwset Edelsteen Limited Edition 2018
Aantal: 1
Uw prijs
17,50

Grimm's Bouwset Edelsteen Limited Edition 2018

Artikelnr 10054
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,50

De limited edition edelsteen bouwset van Grimm's. Hij is prachtig paars van kleur en heeft een heus voetstuk om op te staan. Door de aparte vorm van de edelsteen kun je hem prachtig combineren met alle andere Grimm's producten. Bouw erbovenop of laat hem balanceren op het topje van je bouwwerk. Een prachtig verzamelitem om mee te spelen of om neer te zetten. Laat je inspireren door de vormen. Wat creëer jij?

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Concentratie, Behendigheid
Afmeting: 14 cm x 7 cm x 5,5 cm
EANcode 4048565100540

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!