€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Edelstenen pastel gekleurd
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Grimm's Edelstenen pastel gekleurd

Artikelnr 10053
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Wat goed bedacht van Grimm's, deze prachtige reusachtige houten edelstenen in pastelkleuren! Zo is het niet alleen stapelen, maar gewoon creëren van telkens een ander mooi kunstwerk! Grimm's edelstenen (10053) zijn uiteraard ook weer heel mooi te combineren met al het andere moois dat Grimm's ook produceert. Eindeloos variëren is mogelijk! De edelstenen kunnen bijvoorbeeld ook ingezet worden als plateau, waar iets moois op gezet kan worden. Grimm's weet precies hoe kinderen uitgedaagd kunnen worden.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Kleuren herkennen, Ooghandcoördinatie
Materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met natuurlijke olie
Hoogte:7 cm
Lengte:7-14 cm
EANcode 4048565100533

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!