€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's tent met houten popje
Aantal: 1
Uw prijs
15,50

Grimm's tent met houten popje

Artikelnr 07420
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,50

Dit leuke houten tentje van Grimm's bestaat eigenlijk uit 2 tentjes (een grote en een kleine tent) en een houten onderplaatje. Met deze houten tentjes van Grimm's kun je heel fijn spelen en het is heel leuk om te combineren met andere artikelen van Grimm's. Je kunt de tentjes ook stapelen, waardoor je een extra verdieping creƫert! Misschien ga je zelf wel eens kamperen. Wat leuk om dit dan eindeloos opnieuw te beleven door het na te spelen met dit 'kampeersetje' van Grimm's.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Afmetingen:ca. 13 x 4 x 10,5 cm
Materiaal:Europees lindehout uit duurzaam beheerde bossen
EANcode 4048565074209

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!