€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Kabouterbungalow
Aantal: 1
Uw prijs
8,95

Grimm's Kabouterbungalow

Artikelnr 07390
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,95

Deze kabouterbungalow van Grimm's is echt mooi. De zachte blauw-groene kleuren nodigen uit om niet alleen te puzzelen zodat je kabouterbungalow weer precies in elkaar past, maar zeker ook om lekker te stapelen en te bouwen. Ook mooi te combineren met bijvoorbeeld het maanhuisje van Grimm's. De kleuren zullen ook niet misstaan op bijvoorbeeld je watertafel of verteltafel passend bij een boek dat gaat over kabouters! Deze Grimm's kabouterbungalow bestaat uit drie organische gevormde lindehouten blokken .

Leerdoelen Behendigheid, Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie, Ordenen
Materiaal:lindehout geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie
Afmetingen:ca. 13,3 x 4 x 10,8cm
EANcode 4048565073905

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!