€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Huis Bakkerij
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Grimm's Huis Bakkerij

Artikelnr 07370
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

De oven gloeit en de verse broodlucht verspreid zich door het hele huisje. Het bakkerij huisje van Grimm's. Het huisje bestaat uit drie aparte vormen die precies in elkaar passen. Je kunt het huisje op heel veel verschillende manieren in elkaar zetten. Laat je inspireren door de vormen en creëer. Combineer de bakkerij van Grimm's ook met ander speelgoed van Grimm's voor extra veel speelplezier. De blokken zijn mooi afgewerkt waardoor ze fijn in de hand liggen en iedereen er heel graag mee speelt. Welk broodje bak jij? Een rozijnen brood of toch een croissant?

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Fantasie en creativiteit, Behendigheid
Afmeting: 11 cm x 7 cm
EANcode 4048565073707

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!