€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimms Casa Sole
Aantal: 1
Uw prijs
12,95

Grimms Casa Sole

Artikelnr 07317
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,95

Dit huisje Casa Sole van Grimm's steelt direct je hart! De warme geel-oranje kleuren nodigen uit om niet alleen te puzzelen zodat je zonnehuisje weer precies in elkaar past, maar zeker ook om lekker te stapelen en te bouwen. Ook mooi te combineren met bijvoorbeeld het maanhuisje of kabouterhuisje van Grimm's. De kleuren zullen ook niet misstaan op bijvoorbeeld je zomertafel of verteltafel passend bij het thema zon of zomer! Dit Grimm's zonnehuisje Casa Sole bestaat uit drie organische gevormde lindehouten blokken .

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Behendigheid
Materiaal:lindehout, geverfd met gifvrije verf op waterbasis en behandeld met natuurlijke olie
Afmetingen:ca. 22 x 4 x 12 cm
EANcode 4048565073172

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!