€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Casa Coral
Aantal: 1
Uw prijs
12,95

Grimm's Casa Coral

Artikelnr 07312
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,95

Deze sprookjesachtige fantasieblokken als koraalhuisje( 07312) Casa Coral van Grimm's bestaan uit vier mooie afgeronde organische blokken in mooie, zachte, lila/roze tinten. Met dit vierdelige huisje van Grimm's kun je bouwen, puzzelen, maar staat ook leuk als decoratie op je seizoenstafel, vensterbank of in je kinderkamer. Op de blokken zijn met de hand mooie, subtiele zilverkleurige decoraties aangebracht. Je kunt er de fantasierijke bouwsels mee bouwen. Ook erg mooi in combinatie met andere Grimm's elementen.

Leerdoelen Behendigheid, Fantasie, Ooghandcoördinatie, Ordenen, Rollenspel
Materiaal:Lindehout
Afmeting:17 cm. x 14 cm. x 4 cm.
EANcode 4048565073127

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!