€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Brio Treinbaan Starter set
Aantal: 1
Uw prijs
49,95

Brio Treinbaan Starter set

Artikelnr 33773
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,95

In deze mooie Brio Treinbaan Starter Set (33773) zit alles om een volledige, éérste treinbaan op te bouwen! De starter set is een ideale manier om kennis te maken met de treinbanen van Brio, en bevat een mooie hoeveelheid rails, een trein met 2 wagonnetjes, passagiers, een treinsignaal en een tunnel, waar je zowel onderdoor als overheen kunt rijden! Je kunt deze startersset vervolgens verder uitbreiden met meer rails, tunnels, bruggen, treintjes: wat je maar wilt! Beginnende machinistjes zullen veel plezier beleven aan deze mooie en volledige introductie van de houten trienbaan.

Leerdoelen Rollenspel, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Inhoud:3 treinwagentjes, 12 gebogen rails, 2 hellende rails, 2 rechte lange rails, 1 bankje, 2 passagiers, 1 machinist, 1 treinsignaal, 1 tunnel/brugcombinatie, 1 koffertje en 1 houten bankje.
EANcode 7312350337730

Over Brio

Brio is een houten speelgoedfabrikant en een écht familiebedrijf uit Zweden, dat in 1884 werd opgericht.  Veel speelgoed uit het assortiment Brio zijn nu moderne klassiekers die van generatie op generatie worden doorgegeven.Terwijl Brio werkt aan een voortdurende ontwikkeling en verbetering van het speelgoed, blijft Brio altijd trouw aan hun traditionele waarden. Nooit zal Brio consessies doen aan de veiligheid van het houten speelgoed.Alle producten voldoen aan de nationale en internationale veiligheidseisen. Brio zorgt voor een tijdloos ontwerp en is met name bekend om de treinbaan met een diversiteit aan treinen en uitbreidingen. Doordat kinderen zelf bedenken wat ze gaan bouwen, creëren ze hun eigen speelwereld en verhaal. Het bouwen en spelen hiermee stimuleert logisch denken en kan motorische vaardigheden verder ontwikkelen.