€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Speelbaan Brugrally met auto
Aantal: 1
Uw prijs
54,50

Speelbaan Brugrally met auto

Artikelnr 302059
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,50

Klaar? Rollen maar! Een rallybaan van Haba waar auto's en knikkers van boven naar beneden zoefen. De baan klik je eenvoudig in elkaar en vervolgens ben je klaar voor de start! De auto racet van de brug terwijl de grote knikker rolt door het huis waardoor er een belletje klinkt. Trek het autootje naar achter, laat hem los en laat hem heel snel over de baan gaan! Dikke pret. Je kunt de rallybaan van Haba heel leuk combineren met de andere banen. Hoe groter de baan en hoe meer atributen, hoe leuker! ZOEF.

Leerdoelen Fantasie, Grove motoriek en beweging, Ordenen
Afmetingen:doorsnede grote knikker Paul: 4,6 cm, doos 47 x 33 x 13 cm
EANcode 4010168219820

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.