€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Van Dijk Blokkenwagen blauw (6041)
Aantal: 1
Uw prijs
69,95

Van Dijk Blokkenwagen blauw (6041)

Artikelnr 6041
Levertijd Direct leverbaar
€ 69,95

Mooie berkenhouten loopwagen met zachte wielen die absoluut geen strepen veroorzaken op de vloer. Met deze loop- blokkenwagen kan van alles worden vervoerd door de jonge wandelaar. Deze loopwagen is uitstekend geschikt om achter te leren lopen. De handgreep van deze loopwagen is verstelbaar zodat deze schuin gezet kan worden als de beginnede wandelaar inmiddels een gevorderde wandelaar is geworden. Hierdoor kunnen dan flinkere stappen worden gezet en kan makkelijker worden gemanoeuvreerd. Let er bij een loopwagen altijd goed op dat het handvat zich altijd nét voorbij de achteras bevindt zodat de loopwagen niet kan opklappen als de beginnende wandelaar zich er aan omhoog trekt of er steun aan zoekt, en dat er voldoende ruimte is tussen de achterwielen om goed te kunnen lopen. De achterkant van de bak van de loopwagen moet hiervoor minimaal 5 centimeter vóór de achteras zitten.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging
MateriaalBerkenmultiplex
Type kindAlle kinderen
Afmeting56 X 36 X 54 cm.
EANcode

Over Van Dijk Toys

Het Hollandse bedrijf Van Dijk Toys maakt houten kindermeubilair en speelgoed van de beste kwaliteit beukenhout en berken multiplex in een eigen fabriek te Roemenië.
De onderdelen zijn verbonden met schroeven die verzonken zijn en afgedicht worden met een houten dopje. Het gebruik van dit kwaliteitshout en de stevige constructie maakt dat het speelgoed van Van Dijk jarenlang, meerdere generaties meegaat en garandeert vele uren speelplezier. Het speelgoed is daarom erg populair bij kinderdagverblijven, omdat het ook tegen een stootje kan.
Het assortiment loopt uiteen van loopfietsen tot bakfietsen, van retro poppenwagens tot blokkenkarren en allen voorzien van zachte geluiddempende banden. Ook behoort een garage en boerderij tot het Van Dijk assortiment.